Limburg beter bedienen met een nieuw kantoor in Hasselt

Spread the news

Ah, Limburg. Provincie van gezelligheid en joviale mensen. Van een bruisende horeca en tal van jaarlijks weerkerende events die we met Flying Service/Kitchenstaff graag een handje helpen. Hoog tijd dus om er fysiek aanwezig te zijn, en dat doen we sinds half juni ook vanuit het hartje van deze prachtige provincie. 

Vraag eender welke Limburger waar het Kolonel Dusartplein in Hasselt ligt, en hij of zij duidt het je blindelings aan op de kaart. Logisch: dit gezellige plein is het epicentrum van het horecaleven in Hasselt en Limburg. En sinds half juni is het ook de thuishaven voor ons eerste Limburgse kantoor, dat wordt geleid door Clara Goossenaerts. 

“Hasselt leeft nog steeds het meest in Limburg, en er zitten tal van studenten dankzij de UHasselt en verschillende hogescholen. Rond het Kolonel Dusartplein liggen niet alleen tal van horecagelegenheden, maar quasi alle openbaar vervoer in Hasselt passeert er ook. Door ons nieuwe kantoor daar te openen kunnen dus zowel onze klanten als studenten en andere potentiële werknemers vlot bij ons geraken”, vertelt Clara. 

De initiële openingsdatum was 20 april, maar door de coronacrisis werd dit opgeschoven naar half juni. “Sindsdien zijn we best al wel actief geweest: voor een grote supermarktketen voorzien we in 8 Limburgse filialen Safety Hosts die de karretjes ontsmetten en toezicht houden op het dragen van mondmaskers. En ook in Hasselt zelf gingen we al met een aantal bekende horecanamen in zee. Voor hen voorzien we het volledige spectrum van horecapersoneel: van kelners over maitres tot keukenpersoneel en chefs”, aldus Clara.

Momenteel zit het kantoor nog in een opstartfase. Dat betekent veel prospecteren en potentiële kandidaten screenen. “Voorlopig doe ik dit nog alleen: ik luister naar de noden van de klant, en ga op zoek naar de kandidaat die het beste bij hen past. We zijn intussen een stevige pool van Limburgse kandidaten aan het opbouwen, zodat dit matchingproces er alleen maar op vooruit gaat. Op termijn zal er hiervoor ook iemand extra worden opgenomen in het team”, besluit Clara. 

Zelf interesse om samen te werken met Flying Services/Kitchenstaff of deel uit te maken van het splinternieuwe Limburgse team? Neem spoedig contact op met ons en we helpen je graag verder! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *