Meet team Antwerp

Spread the news

Terwijl onze koks boven hun vuren staan te zwoegen en onze kelners hun uiterste best doen om de gasten de dag van hun leven te bezorgen, zorgt ons topteam dat de planning van deze mensen op rolletjes loopt. (van links naar rechts) Yves, Paulien, Eva en Xavier zijn de dragende kracht van kantoor Antwerpen.

Yves: In Antwerpen ben ik hier de ancien, 5 jaar geleden ben  ik begonnen als planner, dit was nog in het prille begin van Kitchenstaff. Ondertussen ben ik doorgegroeid als verantwoordelijke van de bestellingen binnen de keukenafdeling. Het effectieve inplannen van onze koks laat ik over aan Eva en Xavier. Mijn ervaring als verantwoordelijke in diverse keukens kan ik hier goed gebruiken om het jonge bureauteam mee te begeleiden.

THERE’S NO I IN TEAM

Eva: Zelf kom ik uit een familie van zelfstandigen, waar ik altijd geleerd heb om de handen uit de mouwen steken en dat hard werken loont. Dit probeer ik ook te doen bij Kitchenstaff, stilzitten is niet mijn sterkste punt, daarom ga ik na de kantooruren graag nog langs op een evenement. Zo leer ik de koks die voor ons werken ook beter kennen. Samen keihard werken, schept een goeie vertrouwensband. Dit is ook nodig, onze onderneming staat of valt met onze mensen, we moeten op elkaar kunnen rekenen.

Paulien: Als planner is het inderdaad heel belangrijk om regelmatig een evenement mee te pikken. Zo zien we wat er leeft op de werkvloer. Dagelijks komen onze medewerkers eens binnen op kantoor voor een snelle babbel of een koffietje. Het persoonlijk contact met onze medewerkers is dan ook van groot belang voor een goede samenwerking!

Xavier: Vorig jaar ben ik gestart bij Kitchenstaff in de vliegende ploeg als kok, dit was een heel leerrijke periode. Daardoor heb ik nu op kantoor reeds een klein voordeel omdat ik veel van de klanten en koks reeds ken. Het fijne aan deze job is dat je nog steeds kan werken in de horeca maar op je eigen voorwaarden, dit geldt ook voor ons als planners.

FAMILY AT THE OFFICE

Eva: Wat voor ons ook heel belangrijk is, is de band tussen de collega’s onderling. Net zoals onze werknemers op een evenement goed moeten kunnen samenwerken, is dat op kantoor ook noodzakelijk. In drukke periodes kan het nogal stressvol worden, en dan is het belangrijk dat we bij elkaar terecht kunnen. Daar hebben we in Antwerpen echt een punt van gemaakt, ondertussen zijn we echt een kleine familie geworden. Niet alleen tijdens het werk maar ook na de kantooruren.

Paulien: Dat zorgt ook voor een fijne sfeer op kantoor. We kunnen elkaar steeds gebruiken als klankbord en altijd op elkaar rekenen om nieuwe ideeën of oplossingen te verzinnen.

Wil jij ook deel uitmaken van de FSK-familie? Droom ook jij van een leven in de horeca waar je zelf kan kiezen waar en wanneer je werkt? Wil jij ook achter de schermen werken op leuke evenementen met fijne collega’s? Je vindt ons in Kortrijk, Antwerpen, Gent en Leuven. Spring gerust eens binnen. #FSK